Нема на залиха

Креветче Давид Плус Со Фиока – Simpson

12,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Креветчето Дејвид плус има модерен дизајн, изработено од: дрво (цврста бука), МДФ и печатен плексиглас.
Предната страна е подвижна.
Висината на душекот може да се прилагоди на две нивоа.
Креветчето има пластична заштита од страните, фиока под нивото за душек и тркалца.
Надворешни димензии се: Должина 128, Ширина 67, Висина 122 см.
Основната боја е бела.