Нема на залиха

Креветче на 2 нивоа Sleepy Green- Cangaroo

4,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Преносливо креветче Мони, со додаток ниво и подлога за преслекување, идеално за родители кои често патуваат.
Карактеристики:
– многу е практично, лесно е за собирање и транспортирање.
– душекот за новороденчето треба да биде на второт ниво, а просторот под душекот се користи како простор за складирање.
– кога е детето поголемо може да се користи и како оградица за играње.
– има дополнителен страничен џеб за играчки.
– едната страна може да се отвора со патент за полесен пристап на детето до оградицата.
– вклучени се 3 кадифени играчки.
– креветчето доаѓа со вклучен душек (подлога) и торба за носење.
Тежина: 10 кг
Димензии на отворено креветче: Д 120 цм; Ш 60 цм
Димензии на затворено креветче: 26 X 70 X 21 цм
Производителот препорачува користење од 0-3 години.