Купи!
На залиха во главен магацин

Куче Speak & Learn – Leap Frog

3,890.00ден

SKU: 2012 / 80610103 Категории ,

Опис

Подгответе се да играте и да учите со вашиот нов кадифен пријател, Speak & learn Puppy од LeapFrog.
Наскоро тој ќе биде најдобриот пријател на Вашето бебе, гледајте како Бејли ги движи ушите, ја движи главата и им одговара на децата.
Слушајте како раскажува забавни раскази додека Ве занимава со реакции од реално време и го повторува она што му е кажано, како мали деца да научат да зборуваат – дури и поставува прашања за да продолжи разговорот.
Со смешно, разигран глас во режимот Babble и голема пријателска насмевка, Бејли сигурно дека ќе ги задржи малите и ангажирани и среќни додека зборуваат и си играат.
Истражете ги фактите за животните , звуците на животните, храната, чувствата, буквите и броевите преку четирите копчиња на шепите и од светлечкото копче на јаката.
Идеално за охрабрување, за развојот на јазикот и аудитивните сетила кај малите деца, Бејли свири повеќе песни и има три различни нивоа за избор, кои овозможуваат детето да расте со својот нов придружник додека ги развиваат нивните јазични вештини.
Погодно за бебиња момчиња и девојчиња на возраст од 12 месеци и повеќе. Бара 4 АА батерии. Батериите се вклучени само за демо цели. Нови батерии се препорачуваат за редовна употреба.