На попуст!
На залиха во главен магацин

Куќа со ограда – City House – Dolu

6,790.00ден

Опис

Соодветно за возраст од 24+ месеци па нагоре

Димензии 135 X 156 X 104 cm.

Може да користи внатрешен и надворешен простор.

Брза и едноставна монтажа

Димензии на пакетот: 93×91,5×19,5 cm

Тежина: 16kg