Нема на залиха

Кукла Ева со креветче

950.00ден

Нема на залиха

Опис

• Куклата Ева ќе биде вистински другар на вашето дете која ќе ја храни,преоблекува,успива,нишка.Сетот содржи кукла, креветче,памперс,нокшир,прибор за хранење,шише,пудра,крема.Испушта звуци како тато,мама,се смее,плаче.
• Батериите се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот : 29x17x18 cm.
• Димензии на пакувањето : 39x30x12 cm.