Нема на залиха

Кула Од Дрвени Прстени Мече – Tooky Toy

890.00ден

Нема на залиха

Опис

Дрвени прстени МЕЧЕ, во 5 светли бои со различна големина.
Играњето со прстените овозможува развивање на перцепцијата на боите и на фината моторика од сосема рана возраст, како и чувство за пропорционалност.
Го помага развојот на вештините за решавање на проблеми и координацијата на очите и рацете на забавен начин.
Изработени од бор во комбинација со смрека, кои овозможуваат исклучителна цврстина и трајност.
Наменети за деца 12м+.