Нема на залиха

Кулата на пав патрол – Тополино

850.00ден

Нема на залиха

SKU: 31405 Категорија

Опис

• Кулата е составена од 2 нивоа која нуди целосна забава на вашето дете и подготвување пред големата трка, пренесена во вашиот дом.
• Кулата има лифт да ги качува кученцата до горе. Има музички и светлечки ефекти.
• Сетот содржи 2 кученца пав патрол
• Производот користи батерии кои се вклучени во пакувањето.
• Димензии на производот: 53 x 13 x 37cm.
• Димензии на пакувањето: 34 x 37 x 9cm.