На залиха во главен магацин

Лизгалка Maxi Slide & Water Sprinkler – Pilsan

3,790.00ден

Опис

Соодветна за возраст од 3 до 10 години години.
Макс. оптоварување 35 кг.
Приклучок за вода.
Благодарение на одликата за преклопување, не зазема многу простор, може лесно
преместува.
Придонесува за развој на моторни вештини кај децата.
Стилски изглед и ергономски дизајн.
Лесна за инсталирање и лесна за употреба.
Издржлив, робустен и лесен материјал.
Суровина погодна за здравјето на децата без канцерогени супстанции.
 
Димензии на производот
Ш: 88 Д: 188 В: 125 (см)
ДИМЕНЗИИ ЗА ПАКУВАЊЕ
Ш: 32,5 Д: 141 В: 58 (cm)