На залиха во главен магацин

Магнетен конструктор Класик (42 парчиња) – Geomag

1,860.00ден

SKU: 0871772002710 Категорија:

Опис

Содржи 42 парчиња: 20 магнетни стапчиња, 20 метални сфери и 2 различни пластични панели со 2 големини и бои, за декорација и за зацврстување на конструкцијата.

Содржи и кутија за чување на стапчињата и сферите, којашто е со џебна големина и може да ја носите со себе.

Наменета е за возраст од 5 до 99 години. 100% изработена од рециклирана пластика.

Едукативни придобивки:

● Ги подобрува фините моторички вештини

● Го стимулира раното учење

● Ги поттикнува фантазијата и креативноста