На залиха во главен магацин

Масичка Со Активности 2 Во 1 100 Парчиња – Dolu

2,850.00ден

Опис

Масичката со активности Dolu 2-во-1 се карактеризира со силна и цврста пластика во забавни бои, со вграден простор за складирање и 3 пластични држачи за чаши. Комплетирано со 100 парчиња пластични коцки за вашето малечко да се забавува со часови во градење на нови дизајни. Ова е одлична играчка за децата да учат и моторни вештини и просторен развој. Масичката лесно се монтира во еден чекор. Оваа играчка е наменета за деца на возраст од 2+ години.
• Масичката со активности 2 во 1 доаѓа со 100 џамбо пластични коцки
• Одлична играчка за децата да учат и моторни вештини и просторен развој
• Безбедно и цврсто: оваа масичка е изработена од цврста и издржлива пластика
• Лесно составување без проблеми
• Наменет за деца на возраст од 2+ години
Димензии: 77x98x98 см