Нема на залиха

Микроскоп Со 50 Експерименти – Buki France

5,290.00ден

Нема на залиха

SKU: 3700802101208 Категорија

Опис

Метален микроскоп со стаклени леќи и окулари за висококвалитетни набудувања!
3 нивоа на зумирање: X 100 – X 250 – X 1000 HD.
Содржи: 1 микроскоп, 1 окулар, 1 тркало за прилагодување на фокусот, 1 подлога, осветлување на основата, осветлување одозгора, 1 држач со пинцети, леќи.
Вклучени додатоци: 2 окулари 10x и 25x, 6 слајдови со примероци, 12 празни слајдови, 1 петриева чинија, 1 микро-режач, 1 игла, 1 скалпел, 1 пинцета, 1 шпатула, 1 прачка за мешање, 4 мали шишиња, 12 празни ливчиња и 12 етикети, 1 лупа, црвена боја, 1 илустрирано упатство.
Наменет е за возраст од 8 години и понатаму.
Се препорачува надзор од возрасно лице секогаш кога децата работат со микроскопот.
Не е соодветно за деца помали од 3 години. Содржи ситни делови. Постои опасност од голатње и задушување.