Нема на залиха

Моите први 100 зборови – Фарма (Лесен англиски) – Headu

790.00ден

Нема на залиха

Опис

Голема двострана сложувалка за лесно учење на англиски зборови поврзани со фармата. Содржи и повеќе од 100 лепенки коишто го прават учењето уште позабавно и полесно.

Правилниот изговор на зборовите може да го научите со помош на апликацијата којашто може да ја симнете на овој линк

Easy English

Возраст: 1-4
Материјал: Картон
Едукативни придобивки: Прочитајте ги зборовите; Научете го правилниот изговор; Збогатете го својот речник; Подобрете ги моторичките вештини
Димензии на кутија: 28,5 x 25,5 x 6,1 cm
Димензии на сложувалка: 60 x 43 cm / 108 парчиња и 108 налепници