Нема на залиха

Мојата прва кујна Монтесори – Headu

1,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Игра со улоги за развој на автономија и креативност

Дали си најкреативниот готвач? Сложете ја сопствената кујна и создадете вкусни јадења и тестирајте ги вкусовите!

Богата со материјали и додатоци, оваа забавна игра со улоги развива идентитет и автономија.

Кујна што треба да се состави • Повеќе од 50 предмети поврзани со кујната • 8 тенџериња со тестенини што треба да се моделираат • Комплет мали калапи и инструменти • Упатства за составување

Соодветно за возраст од 3 до 6 години

Материјал: Картон

Headu – Италија