Нема на залиха

Мрежа за заштита од инсекти за транспортер – Baby Jem

360.00ден

Нема на залиха

Опис

• Мрежата помага да го заштитите вашето бебе од каснувања од инсекти во текот на летото. Одговара на сите модели на транспортери.
• Димензии на производот: 65 x 57cm.