Нема на залиха

Музичка Абецеда – Leap Frog

1,790.00ден

Нема на залиха

Опис

Придружете им се на Тад и неговите пријатели од Фабриката за букви, додека тие истражуваат букви и музика. Слушнете како секоја буква ги пее своето име и звук со притискање на копчињата од 26 букви или научете да пишувате зборови со три букви следејќи ги заедно со Тад. Запознајте ги пријателите инструменти на Тад со притискање на нивните копчиња што светат за да ги откриете нивните имиња и како звучат. Тад исто така свири на гитара и ја пее песната за абецедата. „Onем за звук од Letter Band им дава на младите ученици забавен начин да истражуваат букви со пет различни режими на игра. Игри со букви ја воведуваат азбуката, додека музичките игри помагаат да се развијат вештини за слушање. Со секое притискање на копчињата со букви, оваа играчка ја зајакнува врската помеѓу имињата на буквите, звуците и зборовите, поставувајќи важна основа за учење да се чита “.
Наменета од 2 години +.
Сите играчки на LeapFrog се одобрени од едукатори, тестирани од деца, ги следат националните стандарди и се одликуваат со британски правопис, звук и изговор.