На залиха во главен магацин

Музичка масичка со активности -Abero

3,590.00ден

Опис

За деца на возраст 12+ месеци

 

Димензија: 43 x 43 x 35 cm

Масичката за забавно учење Abero ги промовира  моторните вештини на бебето бидејќи го охрабрува да застане и да се движи насекаде околу масата. Покрај тоа, масата ги зајакнува лекциите за букви, бројки, броење  преку интересни приказни и песни. Фините моторни вештини се промовираат преку притискање на копчињата, лизгање на глувчето за лаптоп, вртење страници во интерактивната книга.

Ритамот, римата и музиката се одличен начин да им помогнете на бебињата да учат. Уживајте во пеењето заедно со песните во оваа играчка. Помогнете му на вашето бебе да воспостави врски помеѓу зборовите и предметите со покажување на нив и повторување на зборовите што ги слуша на англиски и шпански.