Нема на залиха

Музичка подлога пијано со Bluetooth

2,390.00ден

Нема на залиха

Опис

Подлогата за активнoсти е шарена, забавна и ќе го привлече вниманието на вашето бебе. Преку него ќе ги стимулирате неговите моторни и когнитивни вештини. Мекиот материјал, различните текстури и забавните играчки ја прават оваа подлога совршено место за игри и гимнастика! Бебето ќе ужива во удобноста, шарени играчки и разните звуци кои ќе ја збогатат и охрабрат неговата игра.

Специјално направена за новороденчиња и мали бебиња;
Мек материјал со различна текстура, така што бебето може да запознае различни ткаенини на допир;
Виножито со забавни играчки за да може бебето да игра со часови;
Играчките лесно може да се отстранат и исчистат;
Ги стимулира сетилата на детето со многу шарени форми, светли бои, звуци и различни материјали.

Има Bluetooth и USB напојување.

Потребни батерии: 3 парчиња тип AA / 1.5V.

Димензии:
75/54/43 cm