На залиха во главен магацин

Сет топчиња со текстура- Infantino

890.00ден

Опис

Лесни за држење, стискачки играчки погодни за никнување на забите. Со светли бои и без BPA-дизајнирани за бебињата да развиваат тактилни сетила додека се забавуваат.