На залиха во главен магацин

Музички автобус со активности – Huanger

990.00ден

Опис

Играчката  развива логично, просторно, креативно размислување кај детето. Покрај тоа, играјќи го, бебето развива упорност, внимание и развива фини моторни вештини на прстите.

Играчката е автомобил во кој има фигурирани дупки, на кои треба да земете фигура со соодветна форма и да ја турнете внатре во играчката. Земајќи фигури  детето учи форми и бои, учи да анализира и споредува, развива логично размислување, меморија, координација и умешност.

На покривот на автобусот има лавиринт со мал прст и ксилофон.

Тркалата на автобусот се подвижни, што ви овозможува да ја тркалате играчката.

Изработена е во светли бои, благодарение на што малиот истражувач дефинитивно ќе обрне внимание на светлата играчка.