На залиха во главен магацин

Музички таблет 44 Cats – Chicco

1,190.00ден

Опис

Линијата за играчки од Chicco, 44 Cats е полна со забава!

Во свет полн со технологии, децата сe повеќе се интересираат за уредите и размислувајќи за тоа, Chicco донесе активна играчка- My Musical Tablet – 44 Cats за најмалите со 9 копчиња кои воведуваат различни содржини заедно со ликовите од 44 Cats!

Активната играчка – Мој музички таблет – 44 Cats од Chicco го стимулира развојот на тактилна, визуелна и моторна координација и музички вештини. Презентира, преку ликовите, неколку едукативни содржини вклучително и содржини поврзани со светот на музиката, поттикнувајќи ја љубопитноста.

Користи 2 батерии AAA од 1.5V (вклучени батерии).