Нема на залиха

Научна лабораторија (Комплет со експерименти) – Galt

900.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 3 години (Внимание! Не е соодветно за деца помали од 3 години)
Димензии: 30.99 x 7.01 x 22 cm
Материјал: Пластика/Картон

Сет со научни експерименти за деца којшто го охрабрува научното размислување и раното STEM учење.

Направете пловечки дух, калеидоскоп со епрувета и топка што скока. Играјте застрашувачка игра со ползење по кожата, откријте како да редите различно обоени течности и да направите лава!

Вклучува книга од 32 страни со комплетно опишани 20 забавни експерименти.

Содржи 3 епрувети, очила, кристали за топка што скока и калап за правење на топката, лупа, боја за храна, пипета, слајм, pH скала, бележник, налепници од хартија.

Оваа Научна лабораторија е дел од едицијата Истражи и откриј, којашто е добитник на  2019 Progressive Preschool Award for Best Preschool STEM Range.

Соодветно за деца над 6 години.

Се препорачува надзор од возрасен секогаш кога децата играат со оваа играчка.

Предупредување: Не е соодветно за деца помали од 3 години. Содржи ситни делови. Постои опасност од голтање и задушување.

Безбедност: Сите производи на Galt се тестирани според најстрогите стандарди за безбедност на играчките и ги задоволуваат сите регулативи на ЕУ.