Нема на залиха

Овлажнувач На Воздух Humi Hot Relax – Chicco

4,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Humi Relax овлажнувачот го обезбедува потребниот степен на влажност, ширење на здрава пареа без бактерии.
Едноставен и безбеден за употреба, има практичен и континуиран систем за надополнување кој започнува да ја продуцира пареата за само 4 минути. Има опција за подесување на пареата за 360 степени, при што може да се користи за насочување на протокот на пареа еднакво спрема цела околина.
Маслениот контејнер овозможува испарување на ароматични или балсамик масла заедно со пареата.

Топла пареа за само 4 минути.
Основен контејнер.
Континуиран рефил систем.