Нема на залиха

Пав патрол фигури – Тополино

150.00ден

Нема на залиха

SKU: 31404 Категорија

Опис

• Сет од едно кутре од серијата пав патрол со својот автомобил.
• Производот не користи батерии.
• Димензии на производот: 9 x 8 x 3cm.
• Димензии на пакувањето: 13 x 12 x 5cm.