На попуст!
Нема на залиха

Перница За Доење и Игра Hop Art – Bright Starts

2,390.00ден

Нема на залиха

Опис

Дизајнирано со консултант за лактација на IBCLC.
Перницата нуди целосна подршка за мајката и бебето во текот на доењето.
Направена од водоотпорен материјал.
Вклучена е перница, навлака која се пере во машина и лесно отстранлива пречка со играчки.

Ingenuity’s Plenti+™ Nursing Pillow + Toy Bar Ви помага да го гушкате и милувате Вашето бебе во текот на доењето.
Перницата анатомски се прилагодува на главчето на бебето, како и содржи играчки кои го развеселуваат бебето.
Пречката со играчки може да се отстрани и да се користи како дополнителна забава на бебето надвор од перницата или да се остави за време на хранењето.
Како што расте детето, перницата покрај за доење може да се користи за лежење на бебето на стомаче и за седење.

43.18 x 62.23 x 16.51 cm