На залиха во главен магацин

Платформа и столче BabyUp2 coral – Chipolino

720.00ден

Опис

Погодно за деца кои можат да стојат стабилно;
Му помага на детето да стигне до мијалникот или тоалетот;
Може да се користи како мал стол;
Лесно за употреба и чистење;
Горна подлога против лизгање;
Капачиња против лизгање на основата на платформата што ја одржуваат стабилна;
Направени од висококвалитетни и безбедни материјали.