Нема на залиха

Плишана играчка кит – Battat

2,090.00ден

Нема на залиха

Опис

Притиснете ја опашката и активирајте го еден од трите смирувачки звуци на морските длабочини.
Волшебната сина, зелена и виолетова светлина наизменично ќе создаваат волшебна атмосфера.
Со копчињата скриени на стомакот под плишаната навлака, можете да ја прилагодите јачината на звукот, да го прилагодите звукот без светлина или само светло без звук.