На залиха во главен магацин

Плишана играчка желка – Battat

2,090.00ден

Опис

Притиснете ја главата и активирајте еден од трите смирувачки звуци од природата.
Волшебната сина, зелена и виолетова светлина наизменично ќе создаваат волшебна атмосфера.
Со копчињата скриени на стомакот под плишаната навлака, можете да ја прилагодите јачината на звукот, да го прилагодите звукот без светлина или само светло без звук.