Нема на залиха

Подлога со играчки Baby Tipi Red – Moni

2,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Наменета за деца над 6 месеци.
Подлога која воедно претставува и активна гимнастика на која детето може да игра: на грб, на стомак или во седечка положба.
Подлога во која се вклучени неколку висечки играчки и перница.
Подлога која може да се користи со или без подвижни играчки.
90x90x112 см