Нема на залиха

Подлога за игра 4-in-1 – Infantino

3,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Бебињата ќе ја сакаат оваа активна гимнастика, додека мама и тато ќе прават спомени и фотографии од првата година на бебето. Само одстранете ги лаковите и земете го фото апаратот и следете го растењето на бебето.
Искористете ги алките за да прикачите некоја забавна играчка и огледалце на лаковите и подлогата. Со едно превиткување, подлогата е затворена и спремна за носење.
4 начини на игра: лежи и играј, лежи на меше, седи и играј, рамка за слики.
Го поттикнува фаќањето и тактилното истражување, високиот контраст на бои ја поттикнува визуелната стимулација и следење.
4 дополнителни сензорни играчки се вклучени: глодалка, огледалце, тропалка и музичка играчка со повлекување. 0м+
Подлогата има совршени рамки за слики и покажувач на месеците од 1-12.