На попуст!
Нема на залиха

Подлога За Игра – Bright Starts

1,830.00ден

Нема на залиха

Опис

3 начини на играње: активно истражување, лежење на меше и активно играње.
Дополнителни играчки: Зебра, огледало, тропалка прстен и лист.
Пречките со играчки може да се одстранат и да се користи само подлогата.
Се пере во машина.

Забават доаѓа прва! Зиг Заг Сафари активна гимнастика, полна со бои и додатоци, која ќе ја сака вашето бебе.
Подлогата е мека и удобна. Високо контрасните бои го поттикнуваат развојот на сетилата на бебето.
59 x 51 x 6,5 сm.