Нема на залиха

Подлога за игра Puzzle – Infantino

2,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Наменето за бебиња од раѓање до 36 месеци.
Се состои од 6 дела.
Меканата подлога за игра Puzzle е безбедно место за играње на бебето.
Одржување: со влажна крпа
Димензии на подлогата за игра: 44,5 цм x 44,5 цм x 1,2 цм.