Нема на залиха

Полициска станица TOOT TOOT Drivers VTECH 1-5

3,690.00ден

Нема на залиха

Опис

• Тркајте се, бркајте се и патролирајте низ градот со оваа брз полициски сет!
• Вклучен е полициски автомобил SmartPoint ™, мини автомобил за бегство и 6 SmartPoint ™ локации.
• Двојните вертикални траки со лансери и насочувачки прекинувачи поттикнуваат трки и промовираат игра која се повторува.
• Влезот на полициската станица, затвор и скривалиште кои ја поттикнуваат самата игра.

Парк во полициската станица
Движете се за да го смените правецот на патеката
Отворете ја вратата за да го видите автомобилот
Подигнете ја и спуштете ја траката за поврзување

Возраст 1-5 години.