Нема на залиха

Пожарникари На Далечинско 12м+ – Chicco

1,960.00ден

Нема на залиха

Опис

Возилата за спасување кои ги фасцинираат децата толку многу, сега станаа нивните нови другари за игра со далечинско управување. Противпожарно возило, џип 4х4, полициска кола и амбуланта, им даваат шанса на децата да истражуваат нови авантури секој ден.
Возилата доаѓаат со вградена батерија која може да се полни и база за полнење, лесно за држење воланче со кое управувате, со две копчиња, едното за движење напред а другото за да го смените правецот.Реални звучни ефекти
Моторот на возилото брчи додека се движи напред. Истотака прави смешни звуци додека го менува правецот.Кога батеријата се полни, свети зелено светло на индикаторот и ќе свирне сирената на колата. Кога целосно ќе биде наполнета, ќе се слушне звук на труба и зеленото светло ќе се исклучи.Колата се движи на батерија која се полни NiMH и инфрацрвениот далечински управувач користи 4х 1.5 волт “АА“ алкални батерии (не се вклучени).