Нема на залиха

Професионално Студио – Машина За Шиење – Buki France

5,190.00ден

Нема на залиха

SKU: 3700802102441 Категорија

Опис

Машина за шиење идеална за почетници.
Лесно се ракува, со две брзини и нумерирани поставки за затегнување!
Научете да шиете со четири трендовски проекти: декорација со знаменца, перниче за игли, машна и висечки џебови за складирање!
Вклучени се неколку додатоци, вклучувајќи и метални калеми и резервни игли за машината.
Како да се направи облека и основите на шиењето се објаснети чекор по чекор во илустрираното упатство што содржи врски со QR-код до видео упатства!

ПРЕДУПРЕДУВАЊЕСамо за деца на возраст од 8 години и повеќе.

Не е погодна за деца под 36 месеци поради малите делови што можат да се проголтаат. Постои опасност од гушење.
Да се ​​користи под директен надзор на возрасно лице. Производот има остри точки и рабови.
Отпадните електрични производи мора да се отстранат безбедно и на соодветен начин.