На залиха

Релаксатор Baby Swing Cappuchino До 9кг – Cangaroo

5,390.00ден

SKU: 066TY008A-111 Категории: ,

Опис

Електрична лулка која е погодна за деца на возраст од околу 6 месеци и тежина до 9 кг.

Baby Swing + има 5 степени на лулање, означени со светлечки индикатори.

Исто така, лулката има 3 подесувања на времето на лулање – 8, 15 и 30 минути.

Детската лулка има 12 нежни мелодии и 4 звуци како и контрола на звукот.

Седиштето има две позиции – лежечка и полулежечка.

Лулката работи со адаптер или со батерии.

Во комплетот вклучени се 3 играчки со визуелна играчка стимулација.

Карактеристики
4.33 кг
109x76x62 см
28,5х28,5х86 см