Нема на залиха

Сад со мрежа за храна Розева – Baby Jem

490.00ден

Нема на залиха

Опис

• После 6-тиот месец вашето бебе ќе почне да ги користи своите раце,почнува да јаде,гриза. Ставете му на вашето бебе парче овошје или зеленчук во мрежата и ќе започне да се храни само.
• Димензии на производот: 7 x 14 x 6cm.
• Димензии на пакувањето: 16 x 22cm.