Нема на залиха

Седиште Armor Red – Moni

3,960.00ден

Нема на залиха

Опис

Автомобилното седиште е погодно за деца со тежина од 9 до 36 кг.
Подесување на делот за главата.
Двоен безбедносен систем и удобно седиште.
5 точки на безбедност и мек раменски дел.
Може да се користи како анатомско седиште во автомобилот автомобилот.
45x42x62 см