Нема на залиха

Седиште Better Grey Ѕвезди 0-25kg Cangaroo

5,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Погодно за деца од 0 – 25 кг тежина;
Опремено со удобна навлака и дополнително перниче кое може лесно да се отстрани;
Безбедносни појаси со 5 точки на отпор и 4 висински подесувања на појасите;
4 позиции на спуштање на лежиштето;
Дополнителен систем за странична заштита.