Нема на залиха

Седиште Camino navy – Chipolino

3,400.00ден

Нема на залиха

Опис

Седиштето за автомобил е погодно за деца со тежина од 9 кг. до 36 кг. (приближна возраст од 1 до 11 години);
Инсталација на седиштето во возилото со ремени за возила за групите I, II и III (9-36 кг.);
Обезбедува одлична заштита и удобност за време на патувањето;
Безбедносен ремен со 5 точки со меки перничиња за рамената од висококвалитетна кожа;
Безбедносниот ремен е прилагодлив за должината;
Дополнителни меки перничиња за поддршка на главата и телото на детето;
Потпирачот за грб се отстранува, а автомобилското седиште се претвора во засилувачко седиште;
Тапацирот се отстранува и се мие;
ECE R44 / 04 одобрен и сертифициран – групи I, II и III (9-36 кг.).