На залиха во главен магацин

Видео монитор за бебиња Vector – Chipolino

5,380.00ден

SKU: VIBEFVE17SI Категории: , ,

Опис

Видео монитор за бебиња Vector е практичен и корисен. Благодарение на дигиталниот видеофон ќе бидете мирни во сонот на вашето бебе и рационално можете да го користите времето во кое спие.

Фреквенција: ISM 2400 ~ 2483,5 MHz .;
Опсег во затворени простори 50м .;
Опсег на отворени простори 260 м .;
Модулација: GFSK;
Видео дисплеј: LCD 2,4 “;
Резолуција на екранот: 320 х 240 пиксели;
Резолуција на фотоапаратот: 640 x 480;

ФУНКЦИИ:
Активирање на глас (VOX);
Музичар;
Двонасочна комуникација;
Сензор за температура;
Ноќна визија;
Аларм;
Мени на 8 јазици.
Производот се нуди во прекрасна кутија за подароци.