На залиха во главен магацин

Седиште Privia Evoa Xenon Blue 0-13kg – Recaro

5,990.00ден

Опис

0-13кг / 0-18 месеци / група 0+

Тежи само 3,9 килограми, Privia Evo е една од најлесните носилки за доенчиња, која го олеснува секојдневниот живот. Покрај тоа, таа нуди комфорни и безбедносни карактеристики за пријатно возење, потпишани од RECARO. Privia Evo се поставува на основата RECARO Isofix во автомобилот со само еден клик, но може да се инсталира и со помош на безбедносниот појас со 3 точки на автомобилот.

Може да ви се допаѓа и…