Нема на залиха

Седиште За Автомобил Babyroad 9 До 36кг Maroon Glace – Foppapedretti

4,460.00ден

Нема на залиха

Опис

Седиште за автомобил Група 1,2,3 (од 9 месеци до 12 години).
Безбедносни појаси со 5 точки на отпор.
Импрегниран материјал кој може да се пере машински. Наслон за главата прилагодлив во висина.
Систем за фиксирање во автомобилот со безбедносните појаси. Лесен за инсталирање.