Нема на залиха

Сет барби комбе – Тополино

850.00ден

Нема на залиха

Опис

• Комбето се отвара, содржи елементи и додатоци за двор.
• Производот не содржи батерии.
• Димензии на производот: 20 x 10 x 9cm.
• Димензии на пакувањето: 28 x 20 x 15cm.