На залиха во главен магацин

Сет Коцки Master Blocks 260пар – Pilsan

Опис

Направете какви било форми што ги сакате, расклопете и изградете повторно!
Децата можат да изградат сè што ќе замислат благодарение на блоковите со различни бои и форми кои не познаваат граници за креативноста. Тие можат да ја споделат радоста на бескрајната забава со коцк со своите пријатели.
Тие можат да го користат капакот на кутијата Master Blocks како основа за да градат.
Коцките помагаат да се развие креативноста, координацијата на рака-око, внимание, фокус и имагинација.
Соодветно за деца над 1 година.