Нема на залиха

Сет кујна – Topolino

2,150.00ден

Нема на залиха

Опис

• За најмалите готвачи!
• Сет кујна која лесно се расклопува и монтира. Составена е од рингли кои при вклучување светат и испуштаат звук на варење и вриење. • Производот е составен од садови за готвење и прибор за јадење. Не зафаќа простор бидејќи лесно се склопува во куферче.
• Производот користи 3 x 1.5V АА батерии кои не се вклучени во пакувањето.
• Димензии на кујната: 71x50x21cm
• Димензии на пакувањето: 62x50x11cm.