Нема на залиха

Сет пав патрол 4/1 – Тополино

450.00ден

Нема на залиха

Опис

• Сетот се состои од 4 кутриња од серијата пав патрол со нивните автомобили.
• Производот не користи батерии.
• Димензии на пакувањето:24,5 x 9,5 x 10cm.