Нема на залиха

Сет Paw Patrol автомобили 8/1 – Тополино

850.00ден

Нема на залиха

Опис

• Сетот се состои од 8 кутриња од серијата пав патрол со нивните автомобили.
• Производот не користи батерии.
• Димензии на пакувањето:36,5x26x6cm.