Нема на залиха

Сет стаза со диносаурус – Topolino

950.00ден

Нема на залиха

Опис

• Ајде да го истражуваме светот на диносаурусите! Паметниот и креативен дизајн на оваа трака дозволува лесно да се поврзе и намести истата во различни форми. Оваа креативна игра ги подобрува моторните вештини и координацијата на очите и рацете на вашето дете.
• Димензии на производот: 40×46,5×16 cm.
• Димензии на пакувањето: 46x30x7,5 cm.