Нема на залиха

Сет заштитници за штекер тенки – Baby Jem

510.00ден

Нема на залиха

SKU: 900063 Категории: ,

Опис

• Родителите мора да ја обезбедат безбедноста и сигурноста на бебето во нивниот дом.Пластичните заштитници за штекер се со сертифициран квалитет за производи за безбедност.Овие производи можат лесно да се користат во секој дом и воедно да се заштитат децата од несреќи во домаќинствата.
• Димензии на производот: 4 x 5cm.
• Димензии на пакувањето: 10 x 20cm.