Нема на залиха

Слатка кутија со пепа прасе

990.00ден

Нема на залиха

SKU: 31430 Категорија

Опис

• Кутија со целото семејство на омилената пепа за сите деца која содржи кујна, трперзарија со целосен прибор и мотор има можност од светлосни сигнали.
• Производот користи 2 x 1,5 АА батерии.
• Димензии на пакувањето : 39x23x15cm.
• Димензии на производот: 22x11x4cm.